Cauta:
  Workshop  Conferinte  Seminarii  Festivaluri  Caritate  Spectacole  Concursuri  Reusite  Cursuri  Petitii  
 
 
 
 

Paula Seling concertează pentru UNITATE ÎNTRE GENERAŢII

 

Fundaţia Sfântul Sava de la Buzău, alături de Fundaţia Phoenix, organizează miercuri, 12 iunie 2013, ora 19.00, la Teatru Odeon, un concert caritabil susţinut de Paula Seling.

Evenimentul va marca lansarea campaniei umanitare „Unitate între generaţii”, proiect ce îşi propune ridicarea unui centru social, Savaliada, destinat mai multor categorii de persoane aflate în dificultate, într-o fostă unitate militară abandonată din localitatea Baba Ana, jud. Buzău.

„Cred că lecţia minunată pe care o învăţ mereu când mă alătur unor proiecte de acest fel este că într-o lume a egocentrismului cultivat asiduu pe toate căile posibile, descopăr iar şi iar că mai există oameni care se încăpăţânează să rămână ataşati de valorile profund creştine şi să se identifice cu statutul de OM”, mărturiseşte Paula Seling.

Centrul social Savaliada, inspirat după modelul aşezămintelor filantropice ale Sf Vasile cel Mare,va deveni primul aşezământ din ţară care va oferi şansa mai multor categorii de persoane defavorizate să să convieţuiască laolaltă, redându-le speranţa şi dreptul la un trai mai bun. Astfel,mame cu copii, bâtrâne şi bâtrâni singuri sau abandonaţi de familii vor putea găsi aiciadăpost, hrană, servicii de îngrijire şi asistenţă medicală pentru bătrâni, socializare, consiliere socială, consiliere religioasă. În acest sens, vor fi amenajate spaţii pentru desfăşurarea mai multor tipuri de activitaţi, cum ar fi: sala de activităţi didactice pentru copii, amfiteatru pentru acţiuni culturale, teren de sport, o capela.

„Pentru acest proiect curajos avem năzuinţe mari: ne dorim ca, în timp, Savaliada să se autosuţină. În acest sens, ne-am propus să înfiinţăm o microferma agricolă, unde vom cultiva legume, vom înfiinţa o ciupercărie, un solar, un iaz cu peşte şi ateliere de artă populară. Dar toate acestea vor fi posibile doar împreună! Nu trebuie să aşteptăm salvarea de altundeva, fiecare dintre noi putem schimba lumea prin exemplu personal şi prin stăruinţa de a lucra Binele”, a declarat Părintele Prof. Dr. Mihail Milea, preşedintele Fundaţiei Sf. Sava de la Buzău.

 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 

 
 

 
 


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONFERINTE - 2019 - reportaj.com