Cauta:
  Workshop  Conferinte  Seminarii  Festivaluri  Caritate  Spectacole  Concursuri  Reusite  Cursuri  Petitii  
 
 
 
 

In perioada 17 – 25 septembrie are loc cea de-a X-a editie a Targului GAUDEAMUS Carte Scolara. Amplasat in Parcul Tineretului din Bucuresti, targul va include cea mai mare librarie specializata in materiale educationale din tara a carei oferta vine in intampinarea elevilor si cadrelor didactice.

Manifestarea, componenta a Programulul LECTURA 2012, isi propune si la aceasta editie sa reuneasca intreaga oferta nationala de manuale si auxiliare scolare pentru invatamantul preuniversitar, oferind un cadru excelent pentru analiza, selectia si achizitia instrumentelor de lucru necesare deopotriva elevilor si cadrelor didactice.

In cadrul targului sunt invitati sa participe: editori din tara si strainatate, distribuitori, agentii de difuzare de carte, producatori de manuale auxiliare si bibliografie scolara, institutii de invatamant preuniversitar, producatori de soft educational, producatori de jocuri educative, producatori si distribuitori de material didactic.

GAUDEAMUS Carte Scolara 2012, amplasat in Bucuresti, Parcul Tineretului - intrarea dinspre Colegiul National "Gheorghe Sincai", poate fi vizitat zilnic intre orele 11.00 si 19.00 iar duminica intre orele 10.00 si 16.00. Aici va functiona, timp de 9 zile, cea mai mare librarie specializata in materiale educationale din tara din care nu vor lipsi: manuale, auxiliare scolare acoperind intreaga gama a lucrarilor aprobate de Ministerul Educatiei, materiale didactice, ghiduri si indrumare pentru cadrele didactice, bibliografie scolara din literatura romana si universala, lectii interactive pe suport multimedia, software educational, cele mai recente aparitii editoriale pentru copii si adolescenti, jocuri interactive pentru prescolari.
Intrarea este libera pentru toate categoriile de vizitatori.

Evenimentul este organizat de Radio Romania, in parteneriat cu Uniunea Editorilor din Romania si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti si cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti.

 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 

 
 

 
 


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONFERINTE - 2019 - reportaj.com