Cauta:
  Workshop  Conferinte  Seminarii  Festivaluri  Caritate  Spectacole  Concursuri  Reusite  Cursuri  Petitii  
 
 
 
 

Te invit la Seara de carte – "Generozitatea" prin ancora cartilor


Joi, 15 decembrie 2011, 19:00 – 21:30, in sala Happy Centrul Seeds for Happiness.

"Seara de carte" este o intalnire cu oameni preocupati de cunoastere, care creeaza oportunitati pentru interacțiuni sincere.

"Seara de carte" se organizeaza periodic la Centrul Seeds for Happiness in principal pentru a discuta despre carti, dar mai ales pentru a ne cunoaste si a impartasi cunoastere, experiente, emotii.

Suntem in luna decembrie, si spiritul sarbatorilor se simte in aer iar noi in seara aceasta vom vorbi despre generozitate, vanitatea darniciei . Daruirea atrage dupa sine primirea, la fel cum primirea atrage dupa sine daruirea. Oare primirea este diferita de daruire, caci daruirea si primirea sunt cele doua fete ale aceleiasi monede?, fluxul energiei universale. Oare daca vom bloca acest flux (in orice directie), nu credeti ca vom face altceva decat sa ne opunem inteligentei naturii si cursului firesc al lucrurilor ?

"Orice samanta contine in ea promisiunea a o suta de paduri. Pentru aceasta trebuie ca ea sa nu fie insa depozitata intr-un sac. Este necesar ca inteligenta ei sa fie daruita solului fertil. Prin acest act de daruire, energia ei invizibila incepe sa curga catre manifestarea in planul material. Cu cat veti darui mai mult, cu atat veti primi mai mult, caci bogatia Universului va continua sa circule astfel prin viata ta. De fapt, tot ceea ce este cu adevarat valoros in viata nu face altceva decat sa se multiplice continuu atunci cand este daruit. Daca ceva nu se multiplica prin daruire, atunci nu merita sa fie daruit, nici primit. Daca simtiti ca ati pierdut ceva prin actul daruirii, atunci darul nu a fost sincer, si deci nu va provoca o crestere. Daca daruiti ceva impotriva dorintei tale reale, actul tau va fi golit de energie.
Altfel spus, intentia care se ascunde in spatele daruirii si primirii are o importanta vitala. Intentia ar trebui sa fie intotdeauna aceea de a da nastere la fericire, deopotriva pentru cel care daruieste si pentru cel care primeste, caci fericirea este sursa vietii, si de aceea ea genereaza crestere. Ceea ce se intoarce inapoi este direct proportional cu intentia neconditionata de a darui din inima. De aceea actul daruirii trebuie sa fie plin de bucurie, iar starea ta mentala ar trebui sa fie una de continua fericire odata cu fiecare act de daruire. In acest fel, energia care sta la baza daruirii se va amplifica de un numar mare de ori. " ~ Deepak Chopra

Tu ce crezi despre actul generozitati? Oare ce se va intampla cand cat mai multi oameni se vor deschide actului daruririi si vor cunoaste cu sinceritate aceasta bucurie ce le traverseaza inima cand ofera neconditionat? In sens invers, cand vor cunoaste actul sincer de a primi cu o inima la fel de deschisa?

Ne-am bucura sa aduci o carte preferata in care ai gasit sprijin si inspiratie pentru a discuta pe tema intalnirii, anume generozitatea. Poate un fragment, poate cateva pagini de citit, orice este relevant pentru subiectul intalnirii. Fi generos cu tine, si ofera-ti cadou aceasta seara de carte alaturi de noi, vino cu inima deschisa si hai sa ne apropriem impreuna de actul autentic de a daruri, sustinuti de cartile care ne ajuta in aceasta intentie.

In cadrul acestei ultime intalniri din an prin generozitea partenerilor: Editura Herald, Editura Curtea Veche si Editura Cartile Elena Francis vom avea multe multe carti premiu. Trebuie doar sa fi prezent ! Alte surprize te asteapta.

Va rugam sa trimiteti confirmarea de participare pe coordonatele de contact de mai jos.

Intrarea este libera, insa va recomandam sa faceti donatii in vederea sustinerea activitatii Centrului, care sunt intotdeauna apreciate si binevenite.

 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 

 
 

 
 


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONFERINTE - 2019 - reportaj.com