Cauta:
  Workshop  Conferinte  Seminarii  Festivaluri  Caritate  Spectacole  Concursuri  Reusite  Cursuri  Petitii  
 
 
 
 

Anul acesta veti avea parte de un private party la Club Malibu ( se afla la 2 minute de gura de metrou Obor ; prin urmare soferii care-si lasa masinutele acasa si nu vor sa astepte in taxiuri sau sa se certe cu taximetristii vor avea la indemana o varianta alternativa).

Ca si pana acum, intrarea se va face tot baza de guest list, veti primi o bratara la intrare, iar pe baza ei veti avea acces gratuit si nelimitat la bar.

Despre locatie va pot spune ca este destul de mare, drept pentru care nu trebuie sa fie faceti griji pentru locuri. Localul dispune de 70 de locuri jos la canapele si pe inca aprox.50 la tabureti. Capacitatea totala a localului este de aprox 200 persoane, deci vom avea spatiu suficient sa ne simtim bine chiar daca vrem sa stam jos sau sa dansam. In centrul clubului se afla un rig mare unde va veti putea demonstra talentul !

In ceea ce priveste muzica, ca si in anii anteriori, veti avea parte de un cocktail muzical de exceptie ! Fiindca vrem ca toti invitatii sa se simta bine, vom face tot posibilul pentru satisfacem toate gusturile in materie muzicala. Drept urmare, cei care au preferinte pot realiza un playlist pe care sa mi-l trimita in prealabil.

Pretul este de 240 RON, incluzand loc la masa, bufet suedez si bautura.

In ceea ce priveste atat mancarea, vom organiza un bufet suedez rece, va vom rasfata cu fructe, prajituri, snacksuri si evident tort ! (in cazul în care s-au preferinte sau anumite dorinte in privinta mancarii va rog sa ma anuntati)

In legatura cu bautura va pot spune ca va fi din plin ! Barul este pe sistem open.Veti putea consuma bautura pana dimineata, neexistand o limita in ceea ce priveste bautura. ( si in acest caz,daca exista cerinte speciale, va rog sa ma anuntati)

Va invit sa le dati invite la acest event si persoanelor care vreti sa va fie alaturi la cumpana dintre ani !

Va astept pe toti sa dansam, sa petrecem si sa fie distram impreuna tillthe sun comes up !!!

Pentru mai multe detalii si nelamuriri ma puteti contacta la 0723 159 903/ 0766 687 814 sau pe mail manda.amc@gmail.com !

PS: cei interesati sa-si manifeste asap dorinta de a participa fiindca va trebui platit un avans (indicat sa ma anunti si sa dai un avans pana pe 23 decembrie)

 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 

 
 

 
 


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONFERINTE - 2019 - reportaj.com