Cauta:
  Workshop  Conferinte  Seminarii  Festivaluri  Caritate  Spectacole  Concursuri  Reusite  Cursuri  Petitii  
 
 
 
 

Aflați cum să vă publicați lucrarea în revistele internaționale

WILEY împreună cu Asociaţia Universităţilor, Institutelor de Cercetare – Dezvoltare şi Bibliotecilor Centrale Universitare din România „Anelis Plus” și S.C. E-NFORMATION S.R.L organizează, pe 8 aprilie 2014, între orele 10:00 și 13:00, seminarul gratuit Wiley pentru cercetători cu tema: Aflați cum să vă publicați lucrarea în revistele internaționale (Learn how to get your work published in international journals).

Seminarul se va ocupa la Universitatea din București, în Aula Magna a Palatului Facultății de Drept, (bd. M. Kogălniceanu, nr. 36-46).

Cursul este deschis bibliotecarilor și cercetătorilor din toate specializările, care doresc să își publice lucrările în reviste internaționale.

Seminarul este gratuit pentru toți participanții înscriși.

Toți delegații care participă la seminar vor primi o diplomă de participare.

 

Agenda evenimentului

1. Bun venit

2. În serviciul comunității de cercetare – prezentare Wiley

Wiley deservește comunitatea de cercetători și academicieni din întreaga lume și este cea mai mare siguranţă pentru societățile profesionale și științifice. Marta Dyson, Account Manager pentru România va prezenta povestea Wiley și va vorbi despre conținutul disponibil electronic și despre cele mai recente inovații aduse de la platformă multidisciplinară -  Wiley Online Library.

3. Redactarea unor lucrări valoroase pentru reviste de mare impact – o introducere pentru cercetători

Publicarea într-o revistă de mare impact este o provocare pentru tinerii cercetători. Acest seminar vă oferă o perspectivă de neegalat asupra procesului de publicare, împreună cu sfaturi valoroase prezentate de Paul Trevorrow, Executive Journals Editor.

4. Întrebări și răspunsuri

 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 

 
 

 
 


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONFERINTE - 2019 - reportaj.com