Cauta:




  Workshop  Conferinte  Seminarii  Festivaluri  Caritate  Spectacole  Concursuri  Reusite  Cursuri  Petitii  
 
 
 
 

Open Society Movies: premiantii Open Society Shorts 2011

 
 
Marti, 13 decembrie, ora 19:00, Centrul Public al Fundației Soros va invita la premierea celor trei castigatori ai competitiei Open Society Shorts 2011:
 
 

”Gobbel”, Raluca Alexandra David - Premiul pentru cel mai bun film al competitiei
 

 
 

”Dupa mai bine de 60 de ani plecat de acasa, un german sas se intoarce in Romania (intr-un sat romanesc traditional) pentru a-si petrece ultima perioada a vietii sale. Este prins in traditiile si obiceiurile legate de inmormantare in cel mai ironic mod posibil.”

 
Betisoare rock n’roll”, Cristian Pascariu - Premiul pentru cel mai bun film la categoria STUDENT
 
 

”Ana este surdo-muta si pentru a supravietui vinde betisoare parfumate in tren. Nevoita sa isi abandoneze fiul la nastere, are acum sansa sa il revada, dupa 35 de ani, la concertul sau rock. Pentru a ajunge la acesta, se vede nevoita sa strabata o lume sonora necunoscuta si sa comunice cu oameni care nu o inteleg.

 
My Homemade Sunset”, autor Lazar Cercel - Premiul pentru cel mai bun film la categoria EMERGING
 
 

”Povestea unui cuplu de indragostiti care, din cauza problemelor financiare si a faptului ca tanara sufera de o boala incurabila, simuleaza un apus de soare in casa.”

 
Concursul Open Society Shorts a avut ca obiectiv incurajarea filmelor scurte care surprind portiuni din Romania actuala, cu un focus pe problematici de interes larg pentru societate. Competitia s-a adresat studentilor de la facultati de profil (regie-film, media, jurnalism etc.) si autorilor amatori pasionati de filmul digital.


 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 

 
 

 
 






 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONFERINTE - 2019 - reportaj.com