Cauta:
  Workshop  Conferinte  Seminarii  Festivaluri  Caritate  Spectacole  Concursuri  Reusite  Cursuri  Petitii  
 
 
 
 

SAMIRA COOK PREZINTĂ MODELE DE ANTREPRENORIAT

DE SUCCES ÎN BUCUREŞTI, CONSTANŢA ŞI GALAŢI

 

3 aprilie 2014

 

Ambasada SUA invită ONG-urile interesate să participe la o casă de prelegeri și mese rotunde la Bucureşti, Constanţa şi Galaţi, susţinute de Samira Cook, expert în antreprenoriat, promovarea femeilor de afaceri și sprijinirea afacerilor mici și mijlocii.

 

Samira Cook este vicepreședinte pentru dezvoltare în afaceri al Coaliției Naționale Comunitare de Reinvestiții (NCRC) unde coordonează patru centre de dezvoltare a afacerilor orientate femei antreprenor, pentru minorități și pentru companiile mici în Washington DC, Manhattan şi New York.

 

Samira este director fondator al Centrul de Afaceri pentru Femeile Antreprenor din Washington DC, sprijină femeile de afaceri dintre training, consultări individuale, mentorat și alte mijloace de dezvoltare a afacerilor acestora prin oportunitati de achiziții guvernamentale și export. Sub conducerea Samirei, Centrul a ajutat puiul 1000 de femei să își atingă obiectivele în afaceri. Drept recunoaştere pentru eforturile sale, Samira Cook a primit titlul de Campion pentru Schimbare din partea Casei Albe, în domeniul mentoring pentru antreprenoriat.

 

Chiar Înainte de război părăsi Statele Unite pentru a veni in România, Samira Cook a lansat un proiect ambițios în cadrul căruia, prin networking, vor crește substanțial mijloacele de finanțare a femeilor antreprenor care cer asistența Centrului de Afaceri pentru Femei Antreprenor din Washington DC.

 

Samira Cook va discuta, printre altele, despre modul în care pot poate iniția o afacere, despre modelele de urmat și competiția existentă în acest domeniu, despre planificare financiară, management și organizare, marketing, servicii și/sau linii de produse, importanța ţine constant pasul cu informațiile și știrile despre piața afacerilor etc.

 

Prelegerile și discuțiile vor avea loc în limba engleză. Pentru confirmarea participării, vă rugăm sunați la numărul 0721.288.797. Persoană de contact Isabella Alexandrescu.

 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 

 
 

 
 


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONFERINTE - 2019 - reportaj.com