Cauta:
  Workshop  Conferinte  Seminarii  Festivaluri  Caritate  Spectacole  Concursuri  Reusite  Cursuri  Petitii  
 
 
 
 

Asociatia Manageri in Dialog in parteneriat cu Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri te invita la un program unic de formare in domeniul managerial.

Afla mai multe despre un pachet  unic in domeniul educatiei manageriale: un curs acreditat MANAGER DE PROIECT (40 ore) + BONUS: un Program e-Learning de educatie manageriala in 5 module de curs: Plan de afacere, Management Financiar, Management strategic, Management de proiect  si Initiere IT pentru afaceri. (6 luni).

5 MOTIVE  sa alegi PROGRAMUL COMPLET DE EDUCATIE MANAGERIALA:

1.       Este un pachet unic pe piata de formare din Romania: vei beneficia la acelasi pret atat de un curs acreditat MANAGER DE PROIECT, cat si de un program e-Learning de Educatie Manageriala.

2.      Calitatea superioara a cursului acreditat de MANAGER DE PROIECT, astfel incat sa ai acces la toate informatiile de care ai nevoie pentru implementarea cu succes a proiectelor personale sau ale organizatiei din care faci parte.

3.       Calitatea superioara a PROGRAMULUI E-LEARNING DE EDUCATIE MANAGERIALA. Acesta iti ofera instrumentele pentru implementarea proiectelor si dezvoltarea unei afaceri de succes prin parcurgerea a 5 module de curs: Plan de afacere, Management Financiar, Management strategic, Management de proiect  si IniÅ£iere IT pentru afaceri. Poti studia singur, fara niciun stres, toate aceste module de curs, timp de 6 luni. Absolvirea cursului acreditat de MANAGER de PROIECT  nu este conditionata in niciun fel de absolvirea programului e-Learning.

4.      Cursul acreditat de Manager de Proiect se desfasoara face-to-face, timp de 40 de ore, timp de o luna, cu un trainer autorizat CNFPA, cu experienta in domeniul managementului proiectelor, cu exemple practice din domeniu ce iti vor permite studiul aprofundat si asimilarea eficienta a cunostintelor. La sfarsitul cursului va avea loc o examinare in fata unei comisii a Autoritatii Nationale pentru Calificari, in urma careia veti obtine un CERTIFICAT DE ABSOLVIRE acreditat de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii.

5.       PRETUL, fara a face rabat de la calitate. Pachetul pe care il lansam ofera instrumente deosebite de asimilare a cunostintelor din domeniul managerial si totodata este mai redus ca pret cu cca. 50% in  comparatie cu ofertele existente in momentul de fata pe piata de formare din Romania in domeniul MANAGEMENTULUI DE PROIECT.

 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


Alte articole

Workshop Fashion

  Fashion PR workshop


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 

 
 

 
 


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONFERINTE - 2019 - reportaj.com