Cauta:
  Workshop  Conferinte  Seminarii  Festivaluri  Caritate  Spectacole  Concursuri  Reusite  Cursuri  Petitii  
 
 
 
 

Asociatia Manageri in Dialog in parteneriat cu Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri te invita la un program unic de formare in domeniul managerial.

Afla mai multe despre un pachet  unic in domeniul educatiei manageriale: un curs acreditat MANAGER DE PROIECT (40 ore) + BONUS: un Program e-Learning de educatie manageriala in 5 module de curs: Plan de afacere, Management Financiar, Management strategic, Management de proiect  si Initiere IT pentru afaceri. (6 luni).

5 MOTIVE  sa alegi PROGRAMUL COMPLET DE EDUCATIE MANAGERIALA:

1.       Este un pachet unic pe piata de formare din Romania: vei beneficia la acelasi pret atat de un curs acreditat MANAGER DE PROIECT, cat si de un program e-Learning de Educatie Manageriala.

2.      Calitatea superioara a cursului acreditat de MANAGER DE PROIECT, astfel incat sa ai acces la toate informatiile de care ai nevoie pentru implementarea cu succes a proiectelor personale sau ale organizatiei din care faci parte.

3.       Calitatea superioara a PROGRAMULUI E-LEARNING DE EDUCATIE MANAGERIALA. Acesta iti ofera instrumentele pentru implementarea proiectelor si dezvoltarea unei afaceri de succes prin parcurgerea a 5 module de curs: Plan de afacere, Management Financiar, Management strategic, Management de proiect  si IniÅ£iere IT pentru afaceri. Poti studia singur, fara niciun stres, toate aceste module de curs, timp de 6 luni. Absolvirea cursului acreditat de MANAGER de PROIECT  nu este conditionata in niciun fel de absolvirea programului e-Learning.

4.      Cursul acreditat de Manager de Proiect se desfasoara face-to-face, timp de 40 de ore, timp de o luna, cu un trainer autorizat CNFPA, cu experienta in domeniul managementului proiectelor, cu exemple practice din domeniu ce iti vor permite studiul aprofundat si asimilarea eficienta a cunostintelor. La sfarsitul cursului va avea loc o examinare in fata unei comisii a Autoritatii Nationale pentru Calificari, in urma careia veti obtine un CERTIFICAT DE ABSOLVIRE acreditat de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii.

5.       PRETUL, fara a face rabat de la calitate. Pachetul pe care il lansam ofera instrumente deosebite de asimilare a cunostintelor din domeniul managerial si totodata este mai redus ca pret cu cca. 50% in  comparatie cu ofertele existente in momentul de fata pe piata de formare din Romania in domeniul MANAGEMENTULUI DE PROIECT.

 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 

 
 

 
 


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONFERINTE - 2019 - reportaj.com