Cauta:
  Workshop  Conferinte  Seminarii  Festivaluri  Caritate  Spectacole  Concursuri  Reusite  Cursuri  Petitii  
 
 
 
 

 

Seminarii de instruire în vederea obtinerii fondurilor europene destinate afacerilor

 

Bucuresti, 07 decembrie 2011 – Întreprinderile, IMM-urile, institutele nationale de cercetare, universitătile si firmele care desfasoara activitati de cercetare-dezvoltare beneficiaza de o nouă oferta de sprijin gratuit pentru accesarea cu succes a fondurilor europene ramase disponibile din cadrul O.2.3.3 „Promovarea inovării în cadrul întreprinderilor”si O.2.1.1 „Proiecte de CD în parteneriat între universitati, institute de cercetare si întreprinderi”. O.2.3.1 „Start-upuri si spin-off-uri inovative”. Sprijinul face parte din campania de instruire organizata de catre Directia Generala Organism Intermediar pentru Cercetare din ANCS (Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica).

 

Seminarul organizat în Bucuresti, în data de 7 decembrie, în Sala Senatului  Universitatii Politehnice Bucuresti, Splaiul Independentei nr. 313, Cladire Rectorat, et 2, face parte din a doua serie de seminarii gratuite ce se vor desfasura în toate cele opt regiuni ale tarii.

 

Seminariile sunt concepute astfel încât participantii sa poata obţine toate răspunsurile si clarificarile necesare pentru accesarea cu succes a fondurilor europene, în cadrul unei agende aplicative ce include pe lânga prezentari, sesiuni de întrebari si raspunsuri,  si lucru efectiv pe ideile de proiecte.

Având în vedere ca tot mai multe programe de finantare îsi epuizeaza alocarile financiare pentru perioada 2007 – 2013, cei interesati pot evita asteptarea noului ciclu de programare ce urmeaza a fi deschis abia în 2014 – 2020, apelând la sprijinul oferit de către echipa de consultanti ANCS. În cadrul fiecarui seminar de formare dar si prin asistenta ulterioara, acestia acorda îndrumare completa pentru fiecare aspect legat de eligibilitate, de documentatia necesara finantarii, conceptul de proiect, sau privind erorile frecvente pe care le pot face aplicantii. Astfel, ideile de afaceri inovative care pun în practica rezultate ale cercetării pot beneficia de sprijin substanţial încă din anul 2012 pentru transformarea lor în afaceri de succes, prin intermediul fondurilor înca accesibile din cele trei operatiuni ale Axei Prioritare 2 POS CCE.

 

 

 

 

 

 

 

Pentru mai multe detalii si înscrieri, va rugam contactati:

Dna Andrada Bâc

Email:

 

 

proiecteaxa2@edevelop.eu

 

 

;

Telefon:  0755 -113272/ 0356 455 251

 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


Alte articole

Workshop Fashion

  Fashion PR workshop


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 

 
 

 
 


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONFERINTE - 2019 - reportaj.com