Cauta:
  Workshop  Conferinte  Seminarii  Festivaluri  Caritate  Spectacole  Concursuri  Reusite  Cursuri  Petitii  
 
 
 
 

FILOSOPHIA  - Curs de filosofie comparată
 
De 20 de ani în România, Noua Acropolă organizează cursuri de filosofie în manieră clasică. Prezintă o filosofie practică, folositoare vieţii, care armonizează oamenii între ei şi cu lumea înconjurătoare, pentru ca fiecare să accepte ceea ce priveste şi să deschidă pentru ceea ce doreşte să strângă.
Astfel este şi viziunea clasică despre filosofie: o cale de acţiune, şi nu doar blocarea gândire speculativă. Filosofia, ca mod de viaţă, este practică şi presupune potenţarea valorilor interioare pe care le vor cu toţii.
Astfel dobândim o mai mare siguranţă în noi înşine, o mai mare încredere în ceilalţi şi, mai presus de toate, o putere inepuizabilă pentru rezolvarea dificultăţilor vieţii cu o stare bună de spirit şi inteligenţa trează.
Înţelegem filosofia drept un motor de schimbare, pentru ca omul să poată găsi puţină armonie în interiorul propriu şi să deschidă poată proiecta în societatea care îl înconjoară.
Cursul abordează cele mai importante sisteme de gândire din Orient şi din Occident, împreună cu propunerile lor practice, urmărind ca fiinţa umană să-şi canalizeze într-un mod eficient propriul potenţial. Pune în aplicare valorile umane esenţiale şi calităţile atemporale care au constituit temelia tuturor civilizaţiilor.

 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 

 
 

 
 


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONFERINTE - 2019 - reportaj.com