Cauta:
  Workshop  Conferinte  Seminarii  Festivaluri  Caritate  Spectacole  Concursuri  Reusite  Cursuri  Petitii  
 
 
 
 

Performanta a devenit foarte importanta in zilele noastre in mai toate domeniile  de activitate. Daca esti curios sa afli mai multe despre cum se poate realiza acest lucru intr-un mod organizat si eficient in cadrul unei companii de BPO (Business Process Outsourcing), te invitam la trainingul de Excelenta Operationala sustinut de profesionisti de la Accenture.

Trainingul se va desfasura online, in doua sesiuni:
Excelenta Operationala - introducere, 4 decembrie, 11.00 - 12.30 
Utilizat prima data in industria farmaceutica, Excelenta Operationala este un model de previzionare, organizare si planificare a activitatii. Utilizand o serie de concepte, tehnici si proceduri, acesta contribuie la standardizarea proceselor, cresterea performantei si imbunatatirea relatiilor cu clientii.
Excelenta Operationala - aplicabilitate in BPO, 6 decembrie, 11.00 - 12.30
In Outsourcing, Excelenta Operationala este unul dintre elementele catalizatoare pentru performanta. Daca esti interesat sa afli cum este evaluata satisfactia clientilor sau care sunt cele mai utilizate metode si tehnici pentru analiza si prevenirea riscului operational, te asteptam alaturi de noi. 
Pentru a beneficia de o experienta de invatare completa, iti recomandam sa participi la ambele sesiuni. O poti face completand un scurt formular pana pe 2 decembrie aici:
http://survey.constantcontact.com/survey/a07e6ox94o5h9zbhgdh/start

Trainingurile se desfasoara ONLINE, pe platforma e-learning si nu ai nevoie decat de un set de casti/boxe, o conexiune la internet si Java instalat. Vei primi link-ul de conectare dupa confirmarea inregistrarii.
 
Acest modul de training face parte din programul Succesul Profesional organizat de Junior Achievement Romania in parteneriat cu Accenture. Acest program isi propune sa te ajute sa iti dezvolti competente si abilitati necesare la angajare si in viata (http://www.succesulprofesional.ro/despre_prog)
 
Te asteptam!
Junior Achievement si  Accenture
Contact: Dorin Calin, Program Manager

 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 

 
 

 
 


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONFERINTE - 2019 - reportaj.com