Cauta:
  Workshop  Conferinte  Seminarii  Festivaluri  Caritate  Spectacole  Concursuri  Reusite  Cursuri  Petitii  
 
 
 
 

V-ar placea sa stiti sa impodobiti bradul de Craciun in stiluri diferite si, mai mult decat atat, sa va faceti singuri decoratiunile?

Iata o propunere foarte interesanta, mai ales pentru cei ocupati care vor sa se relaxeze si, totodata, vor sa economiseasca timp si bani:

"Participa pe 12 si 13 decembrie , ora 18:00, la atelierul- concurs “O, mini-BRAD frumos!”, ce se va desfasura la Centrul Calderon (Str. J.Louis Calderon, nr 39, sect2, Bucuresti) si poti castiga un voucher prin care vei merge GRATUIT la unul dintre cursurile de Design vestimentar si vopsitorie textilă, Accesorii si tricotaje hand-made sau Pictura, modelaj, papier mache si reciclare creativa,cursuri sustinute de CREATIVE ARTS. 
Vino impreuna cu 2 prieteni si beneficiezi si de reducere de 10% la costul atelierului!

Atelierul “O, mini-BRAD frumos!” este organizat de CREATIVE ARTS (www.creativearts.ro).
Toti participantii la atelierul – concurs “O, mini-BRAD frumos!” vor putea, timp de doua zile, sa invete de la trainerii Creative Arts cum sa creeze ornamente pentru bradul de Craciun din diverse materiale (textile, piele, hartie, lut, sticla, plexiglas) sau accesorii (nasturi, margele, piese de computer).
Fiecare cursant va avea la dispozitie un mini-brad artificial si materiale pentru realizarea decoratiunilor pentru acesta.
La finalul atelierului de decorat mini-brazi, fiecare participant isi poate lua acasă bradutul pe care l-a accesorizat cu propria lui imaginatie si creativitate

 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


Alte articole

Program voluntariat Perseverenta pentru Transparenta

Program de voluntariat Perseverență pentru Transparență


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 

 
 

 
 


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONFERINTE - 2019 - reportaj.com