Cauta:
  Workshop  Conferinte  Seminarii  Festivaluri  Caritate  Spectacole  Concursuri  Reusite  Cursuri  Petitii  
 
 
 
 

Comic Con East European - prima zi


Pentru ca multi ne-au cerut cateva poze de la Comic Con, inainte sa facem articolul final am zis sa facem un mic preview, pentru a impulsiona lumea sa vina si duminica si sa vada acest eveniment deosebit.

In primul rand trebuie subliniata deschiderea romanilor fata de acest eveniment. Am vazut zeci de romani, care mai de care costumati. Insa ce ne-a placut a fost atitudinea de Comic Con si cosplay, pentru o zi la Palatul Copiilor din Bucuresti, s-a pus la intrare o granita intre cenusiul Bucuresti si fantasy, intre oamenii stresati si apatici si persoane extrem de prietenoase si deschise. Da, a fost un eveniment cum mai rar vezi in Romania, exact opusul adunarilor de Revelion din piata, unde lumea ar trebui sa se distreze.

Ce vedeti la Comic Con? Pe langa oameni deosebiti, gasiti o zona de distractie cu jocuri de societate (board games, tcg etc), gasiti panel-uri cu tot felul de activitati, gasiti cosplay care chiar a incercat sa se ridice la un standard international (cu toate ca adevaratul cosplay a fost in afara concursului), gasiti o gramada de lucruri de cumparat, de la tricouri, gadgeturi, carti, reviste de benzi desenate, jocuri/jucarii, plus actorii care au venit si contrar aparentelor au fost extrem de sociabili.

Insa pentru a nu va strica surprizele, este bine sa mergeti, merita banii fara discutie. Nu uitati sa luati si aparatul foto.

Noi o sa revenim cu cateva articole detaliate in cateva zile, pana atunci cateva poze (a fost greu sa sortam cateva rapid, multumim tuturor care au stat rabdatori si au facut poze)

 

 

 

 

 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 

 
 

 
 


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONFERINTE - 2019 - reportaj.com