Cauta:
  Workshop  Conferinte  Seminarii  Festivaluri  Caritate  Spectacole  Concursuri  Reusite  Cursuri  Petitii  
 
 
 
 

John Rhys-Davies din Lord of the Rings vine la Comic Con!
http://www.comic-con.ro

Comic Con - Pentru prima data in Romania! :: Palatul National al Copiilor Bucuresti - 30 si 31 Martie 2012

   Bucuresti, 1 Martie 2013 – Legendarul actor John Rhys-Davies din trilogia The Lord of the Rings vine sa isi intalneasca fanii din Romania la East European Comic Con (EECC) pe 30 si 31 martie 2013 la Palatul National al Copiilor. Actorul galez a jucat pe scena alaturi de Harrison Ford si Sean Connery in Indiana Jones regizat de Steven Spielberg, interpretandu-l pe carismaticul Sallah. De asemenea, John Rhys-Davies a fost Generalul Leonid Pushkin din James Bond 007: The Living Daylights, pilotul Vasco Rodriguez din seria filmelor Shogun, precum si profesorul Maximilian Arturo din serialul de televiziune Sliders.

John Rhys-Davies va participa alaturi de Finn Jones, actorul care interpreteaza rolul lui Loras Tyrell, Cavalerul Florilor, din celebrul serial Game of Thrones (Urzeala Tronurilor), la Main Panel-urile organizate in cele doua zile ale conventiei Comic Con. Pentru aceste conferinte speciale, se vor pune in vanzare, cu o luna inainte de a EECC, 650 de bilete/zi care vor asigura accesul vizitatorilor numai Main Panel-uri. Numarul total al biletelor este de 4000 de bilete/zi. Aceste bilete ofera acces general la toate evenimentele din cadrul conventiei, cu exceptia conferintelor speciale.

 

Inscrie-te la Concursuri!

East European Comic Con este convenţia cu cele mai importante concursuri şi premii din spaţiul Est European. Nu ezita şansa de a traversa înscrie la concursurile de la Comic Con!

 

Inscrie-te pe Aleea Artistilor!

Cel mai valoros obiectiv al nostru este promovarea artiştilor autohtoni, în special promovarea artiştilor tineri care crează benzi desenate. Astfel EECC vine în întâmpinarea voastră…

 

Magazinul tau la EECC?

Afacerea sau produsele tale sunt bazate pe specificul convenţiei? Doreşti să promovezi o marcă relevantă specificului EECC? Atunci te aşteptăm la Comic Con!

 

Zona Comunitatilor!

Dacă faci parte dintr-o comunitate care promovează, filme, seriale, actori, benzi desenate, activităţi medievale, jocuri video, anime, manga sau cultura japoneză…

 

Vino in Echipa EECC!

Eşti Student? Vrei să faci parte dintr-o echipă dinamică şi creativă, să pui în practică ceea ce înveţi la facultate? Te aşteptăm în echipa EECC!

 

Sustine un Panel la EECC!

Eşti artist de bandă desenată şi doreşti să îţi faci munca cunoscută publicului nostru? Faci animaţie şi doreşti sa împărtăşeşti tainele din spatele procesului de creaţie?


 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 

 
 

 
 


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONFERINTE - 2019 - reportaj.com