Cauta:
  Workshop  Conferinte  Seminarii  Festivaluri  Caritate  Spectacole  Concursuri  Reusite  Cursuri  Petitii  
 
 
 
 

Asociatia BISMUN anunta al saselea seminar al campaniei de informare BISMUN MDGs Awareness CampaignIn data de 13 decembrie 2011, incepand cu ora 11:00, in cadrul Facultatii de Drept, Universitatea Bucuresti, in  sala Constantin Stoicescu, are loc deschiderea celui de-al saselea seminar din Campania de informare BISMUN MDGs Awareness Campaign,  pe tema “Combaterea HIV/SIDA si a malariei”, organizat de catre asociatia BISMUN.
Acest seminar de combatere  HIVSIDA si a malariei reliefeaza problemele tarilor cele mai sarace din lume aflate sub auspiciile bolii si saraciei. Acestea sunt provocari majore care afecteaza sanatatea publica a oamenilor si principalele cauze ale subdezvoltarii.
BISMUN Millennium Development Goals Awareness Campaign este o campanie al carei scop il constituie cresterea gradului  de constientizare a obiectivelor mileniului referitoare la veniturile limitate, foamete, boli, egalitatea intre sexe şi celelalte probleme stringente cu care se confrunta omenirea.  Aceasta iniţiativa vizeaza studentii si tinerii in general, pentru a-i antrena intr-o activitate utila atat lor, cat si oamenilor in general.
Pentru atingerea acestui obiectiv asociatia BISMUN faciliteaza discutii cu profesionisti din fiecare camp pentru o intelegere aprofundata in ceea ce priveste MDGs.
 
Asociatia BISMUN are rol de intermediar intre studentii dornici sa dobandeasca cunostinte in MDGs (studenti de la Universitatea din Bucuresti - Facultatea de drept, Facultatea de sociologie, Facultatea de stiinte politice, Facultatea de istorie; Scoala Natională de studii politice si administratiei publice - Facultatea de ştiinte politice, Facultatea de relatii publice si comunicare;  Academia de studii economice - Facultatea de afaceri internationale şi economie si reprezentantii ONU. Printre invitatii evenimentului se numara si Edmond Mcloughney, reprezentantul UNICEF din  Romania.
 
Asociatia BISMUN (Bucharest International Student Model United Nations) este un O.N.G. constituit cu scopul de a promova si incuraja valorile ONU in randul tineretului roman si al societatii romanesti. Pentru a-si atinge scopurile, organizatia realizeaza seminarii, conferinte, workshop-uri, stagii de practica, activitatea centrala axându-se insa asupra organizarii unei conferinte anuale de tip MUN – Conferinta BISMUN. 


 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 

 
 

 
 


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONFERINTE - 2019 - reportaj.com