Cauta:
  Workshop  Conferinte  Seminarii  Festivaluri  Caritate  Spectacole  Concursuri  Reusite  Cursuri  Petitii  
 
 
 
 

ART FUSION

Asociatia A.R.T. Fusion deruleaza in prezent un proiect co-finantat de Programul Tineret in Actiune al Comisiei Europene, actiunea 3.2 numit ART FUSION.
 
Acesta isi propune prin participarea diferitelor ganizatii si tineri din Africa si Europa si sa implice participanti provenind din culturi diferite in procesul de educatie globala, imbunatatind dialogul dintre Africa si Europa prin metode participative, workshop-uri creative si muzica.
Tineri din Ghana, Togo, Romania si Slovenia vor fi instruiti conform pedagogiei artei creative, si educatiei non-formale in educatie globala si invatare interculturala, precum si muzica si alte forme de arta traditionala.
 

Participantii vor avea oportunitatea de a-si dezvolta aptitudinile artistice precum si cunostintele de educatie globala prin intermediul workshop-urilor locale ce vor avea loc in fiecare tara in luna ianuarie 2012  iar 4 participanti din fiecara tara vor putea participa la un schimb international de tineri in Lome,Togo in perioada 27 Ianuarie- 11 februarie 2012

 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 

 
 

 
 


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONFERINTE - 2019 - reportaj.com