Cauta:
  Workshop  Conferinte  Seminarii  Festivaluri  Caritate  Spectacole  Concursuri  Reusite  Cursuri  Petitii  
 
 
 
 

Conferinta „A 1150-a aniversare a sfintilor Chiril si Metodie. Contributia lui Chiril si Metodie la dezvoltarea culturii europene”


In perioada 14-15 iunie 2013, Departamentul de Filologie Rusa si Slava din cadrul Facultatii de Limbi si Literaturi Straine a Universitatii din Bucuresti, impreuna cu ambasadele Cehiei, Slovaciei, Bulgariei, Croatiei, Federatiei Ruse, Macedoniei si a Poloniei la Bucuresti organizeaza conferinta stiintifica internationala A 1150-a aniversare a sfintilor Chiril si Metodie. Contributia lui Chiril si Metodie la dezvoltarea culturii europene. Evenimentul va avea loc la sediul Facultatii de Limbi si Literaturi Straine (Str. Pitar Mos, nr. 7-15).

Deschiderea conferintei va avea loc vineri, 14 iunie 2013, incepand cu ora 9:30, in Sala Senatului Universitatii din Bucuresti (bd. Mihail Kogalniceanu, nr. 34-46). La conferinta vor participa numerosi cercetatori din tara si din strainatate.

Momentul aniversar, inclus in calendarul UNESCO, are o semnificatie deosebita pentru Romania, care a folosit, la inceputurile culturii sale livresti, alfabetul chirilic si traditia culturala intemeiata de Chiril si Metodie si promovata de ucenicii acestora.

 

Articole 'Fresh'


Articole 'populare'


Alte articole


 
 

Membrii

Utilizator

Parola:
 

[Cont nou] 

[Parola pierduta]

 
 

 
 

 
 


 |Fotograf nunta|Fotograf botez|CONFERINTE - 2019 - reportaj.com